2 sticle Aloe Vera Multivitamin 1 L

  • 2 sticle Aloe Vera Multivitamin 1 L
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
ALOE VIT
169.00Lei
Fără TVA: 169.00Lei
Încă neevaluat Spune-ţi opinia

Livrare gratuita la comanda mai mare de 150 RON

Aloe Vera Multivitamin ca suc natural luat zilnic în cantitate potrivită, ajută la prevenirea, restabilirea sau distrugerea a aproximativ 90 de boli diferite.


- Previne și reduce inflamația artritică. Are un efect reparator și analgezic, îmbunătățind în același timp funcția motorie a mușchilor și articulațiilor.

- Are acțiuni active și antimicrobiene, simultan acționand preventiv în cazurile de gripă, răceli și infecții respiratorii.

- Îmbunătățește semnificativ digestia și asimilarea alimentelor, deoarece reglează flora și funcția intestinală. În același timp, funcționează benefic pentru colită și alte boli precum constipația, hemoroizii, ulcerul gastric, boala de reflux gastroesofagian etc.

- Este o sursă foarte puternică de 9 vitamine (E, C, A, B1, B2, B3, B6, B12, acid folic), minerale, enzime și aminoacizi, dar și singura sursă vegetală de B12.

- Are un efect complet de întinerire și regenerare asupra leziunilor pielii (leziuni, arsuri etc.) și a bolilor pielii (acnee, psoriazis etc.), efect anti-îmbătrânire, deoarece combate toxinele, adică radicalii liberi ai pielii, în timp ce oferă o hidratare excelentă. Crește local circulația sângelui și îmbunătățește elasticitatea și intensificarea strălucirii pielii feței, prin îmbunătățirea producției de fibre elastice și colagen.

- Îmbunătățește circulația sângelui, în special la nivelul capilarelor mici, unde există un schimb de oxigen și substanțe nutritive pentru celulele noastre.

- Contribuie la detoxifierea organismului. Când nivelurile de radicali liberi depășesc normalul, acestea funcționează distructiv pentru celulele noastre. Aloe curăță organele și le îmbunătățește funcția.

- Oferă stimulare și niveluri crescute de energie.

- Se ocupă de menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

- Are proprietăți antiinflamatorii.

- Contribuie activ la reducerea valorilor crescute ale tensiunii arteriale, ale colesterolului, dar și ale valorilor zahărului din sânge în cazurile de diabet.

- Are acțiune antialergică.

- Contribuție la igiena dentară și orală.


Aloe Vera este singura plantă care este 100% compatibilă biochimic cu corpul uman. Aceasta înseamnă că este alcătuit din aceleași elemente care alcătuiesc corpul nostru. De aceea avantajele diferă de la persoană la persoană. Fiecare organism primește exact ceea ce are nevoie de aloe, iar restul este eliminat fără a ne împovăra corpul.


Este ideal pentru vegetarieni, fumători, sportivi, persoane care urmează o dietă, dar și pentru cei care iau medicamente. Utilizarea acesteia atunci când există o problemă cronică de sănătate trebuie făcută cu acordul medicului.


Aloe Vera Multivitamin este un supliment alimentar de 99,1% gel cretan de aloe crud, crescut organic. este pregătit și ambalat în Creta.

Aloe Vera Cretan contine ca si indulcitor, extract de stevia, indulcitor recomandat de American Food and Drug Administration (FDA), pentru a fi utilizat de către persoanele cu diabet zaharat.


DOZAJ: 60ml/zi. Acesta reprezinta echivalentul a o lingura (20ml), de trei ori pe zi. Se poate dilua intr-o jumatate de pahar cu apa sau adauga intr-un iaurt sau suc de fructe. Agitati sticla inainte de folosire! A se consuma in 30 de zile de la deschidere! A se pastra la frigider!!!

Spune-ţi opinia