2 sticle Aloe Vera Natural 1 L

  • 2 sticle Aloe Vera Natural 1 L
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
ALOE2
169.00Lei
Fără TVA: 169.00Lei
Încă neevaluat Spune-ţi opinia

Livrare gratuita la comanda mai mare de 150 RON

Aloe Vera Cretan din gama Naturaloe, are o aroma fina de lamaie si contine toate ingredientele benefice ale plantei de Aloe, fiind bogat in mai mult de 150 de ingrediente benefice organismului.


Gelul de Aloe Vera contine aminoacizi (dintre care 8 principali si altii secundari), antrachinone care au actiune antibiotica, bacteriologica, germicida, enzime (amilaza, catalaza, fosfati alcalini si altele), lignina, minerale (calciu, fier, magneziu, potasiu, fosfor, sodiu, zinc), acizi grasi, lecitina si vitamine (A, C si D).


Aloe Vera Cretan din gama Naturaloe este un supliment alimentar cu un continut de peste 97% din pulpa de Aloe cultivata in insula Creta, bogat in vitaminele A, C, si D. Asigura protectia organismului cu ajutorul celor 75 de ingrediente active, iar impreuna cu cei 18 aminoacizi contribuie la stimularea sistemului imunitar. Ajuta sistemul cardiovascular, regland tensiunea (indiferent daca e mare sau mica), reduce colesterolul si trigliceridele.


Aloe Vera Cretan din gama Naturaloe, ajuta sistemul digestiv, prin eliminarea toxinelor si reglarea tranzitului intestinal. Actioneaza ca pansament pentru persoanele predispuse la ulcer sau gastrita. Pulpa de Aloe provine din frunze proaspat taiate din cultura BIO, imbutelierea avand loc doar la cateva ore dupa recoltare in ambalaj de sticla, pastrand neschimbate actiunile benefice ale plantei.


Aloe Vera Cretan contine ca si indulcitor, extract de stevia, indulcitor recomandat de American Food and Drug Administration (FDA), pentru a fi utilizat de către persoanele cu diabet zaharat.


DOZAJ: 60ml/zi. Acesta reprezinta echivalentul a o lingura (20ml), de trei ori pe zi. Se poate dilua intr-o jumatate de pahar cu apa sau adauga intr-un iaurt sau suc de fructe. Agitati sticla inainte de folosire! A se consuma in 30 de zile de la deschidere! A se pastra la frigider!!!

Spune-ţi opinia