Aloe Vera Multivitamin 1 L

  • Aloe Vera Multivitamin 1 L
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
ALOE VIT
119.00Lei
Fără TVA: 119.00Lei
Încă neevaluat Spune-ţi opinia

Livrare gratuita la comanda mai mare de 150 RON

Aloe Vera + Colagen din gama Naturaloe, are o aroma fina de portocale si contine toate ingredientele benefice ale plantei de Aloe, fiind bogat in mai mult de 150 de ingrediente benefice organismului.


Gelul de Aloe Vera contine aminoacizi (dintre care 8 principali si altii secundari), antrachinone care au actiune antibiotica, bacteriologica, germicida, enzime (amilaza, catalaza, fosfati alcalini si altele), lignina, minerale (calciu, fier, magneziu, potasiu, fosfor, sodiu, zinc), acizi grasi, lecitina si vitamine (A, C si D).


Gelul Aloe Vera + Colagen din gama Naturaloe este un supliment alimentar cu un continut de peste 97% din pulpa de Aloe cultivata in insula Creta, bogat in vitaminele A, C, si D. Asigura protectia organismului cu ajutorul celor 75 de ingrediente active, iar impreuna cu cei 18 aminoacizi contribuie la stimularea sistemului imunitar.


Ajuta sistemul cardiovascular, regland tensiunea (indiferent daca e mare sau mica), reduce colesterolul si trigliceridele.


Gelul Aloe Vera + Colagen din gama Naturaloe, ajuta sistemul digestiv, prin eliminarea toxinelor si reglarea tranzitului intestinal. Actioneaza ca pansament pentru persoanele predispuse la ulcer sau gastrita Pulpa de Aloe provine din frunze proaspat taiate din cultura BIO, imbutelierea avand loc doar la cateva ore dupa recoltare in sticla de sticla, pastrand neschimbate actiunile benefice ale plantei.


Gelul Aloe Vera + Colagen contine colagen hidrolizat Peptan(R), cu cea mai mica masa moleculara. Articulatiile dumneavoastra isi vor gasi acum starea lor naturala, sanatoasa, pe baza de dovezi clinice. Colagenul reface ţesuturile osoase și sustine sănătatea acestora. Ajută în ameliorarea durerii şi a inflamaţiilor de la nivelul ligamentelor și încheieturilor. Menţine nivelul optim de energie al organismului. Aută la refacerea ţesutului de la nivelul cartilagiilor. Imunătăţeşte vizibil aspectul pielii aceasta devenind mai frumoasă, fermă, hidratată şi luminată. Intăreşte unghiile şi părul. Favorizează eliminarea toxinelor fiind eficient în reducerea celulitei. Susţine sănătatea sistemului cardiovascular.


Gelul Aloe Vera + Colagen contine indulcitorul sucraloza, indulcitor recomandat de American Food and Drug Administration (FDA), pentru a fi utilizat de către persoanele cu diabet zaharat.

DOZAJ: 60ml/zi. Acesta reprezinta echivalentul a o lingura (20ml), de trei ori pe zi. Se poate dilua intr-o jumatate de pahar cu apa sau adauga intr-un iaurt sau suc de fructe. Agitati sticla inainte de folosire! A se consuma in 30 de zile de la deschidere! A se pastra la frigider!!!

Spune-ţi opinia